logo 1

S.C. TEHNOMET S.A. – BUZAU, in cei peste 7 ani de activitate, a parcurs mai multe etape de dezvoltare, ajungand de la simpla producere de piese de schimb pentru diverse utilaje si instalatii, la fabricarea de produse si echipamente de mare complexitate, inclusiv in conceptie propie.

Efortul managerial este mereu orientat catre inbunatatirea permanenta a calitatii activitatilor noastre, incercand sa armonizeze relatiile dintre companie si clientii sai, dar si intre membrii echipei noastre.

Organizarea supla si elastica a societatii noastre, permite actionarea constanta in directia imbunatatirii calitatii. Una din preocuparile permanente ale firmei este promovarea, pe piata interna si externa, a unor produse de calitate ridicata, in conditii si la preturi avantajoase.

Contact:

Adresa: sos. Brailei, nr. 2, oras Buzau, jud. Buzau

Telefon / Fax: (+4) 0238.718.721 – (+4) 0238.726.158 – (+4) 0238.715.122

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: http://www.tehnometbz.ro/

 

 

Anul 2002 este anul infiintarii firmei S.C. TEHNOMET S.A. – Buzau ca societate comerciala pe actiuni, cu capital privat intregral romanesc. Pana in prezent, societatea noastra a avut mai multe etape de dezvolatare si de marire de capital, acestea avand ca scop aducerea in peisajul industrila romanesc a celor mai noi tendinte din lume, de o complexitate ridicata a producerii de utilaje, instalarii, echipamente si piese adecvate cerintelor unei economii moderne.

Profesionalismul echipei de specialisti ai firmei, gama de produse, calitatea superioara a produselor, termene de livrare prompte, o politica de preturi avantajoase, au asigurat societatii S.C. TEHNOMET S.A. o pozitie distincta pe piata autohtona de profil.

Asigurarea calitatii produselor este politica declarata a managementului societatii. Sistemul calitatii S.C. TEHNOMET S.A. este configurat in conformitate cu standardul SR EN 9001/2001 si este certificat Euro Cert Prof SA 08.T.004/Q.

Simultan cu diversificare activitatilor si extinderea spatiilor de productie, numarul personalului angajat al societatii a crescut continu.

  • Studii superioare: 30;
  • Studii liceale: 150;
  • Scoala profesionala: 50;

Contact:

Adresa: sos. Brailei, nr. 2, oras Buzau, jud. Buzau

Telefon / Fax: (+4) 0238.718.721 – (+4) 0238.726.158 – (+4) 0238.715.122

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: http://www.tehnometbz.ro/

Ansamblu Ansamblu