Splaiul Independentei, 313 0214029302
Splaiul Independentei, 313 0214029302
 
Renault

Renault Technologie Roumanie (RTR) este centrul regional de inginerie al Grupului Renault, ce are ca responsabilitate dezvoltarea la nivel mondial a gamei Logan şi, în special, adaptarea proiectelor de vehicule şi mecanică fabricate în uzinele din regiunea Europa de Est şi zona Mediteraneană, proiecte destinate în principal acestor pieţe. 

În prezent, în jur de 2300 ingineri lucrează în cadrul RTR în trei locaţii: Bucureşti, Mioveni şi Titu, pentru proiectarea şi adaptarea modelelor gamei Dacia şi Renault pe diverse segmente de vehicule sau de mecanică. 
La Mioveni, RTR are o misiune de susţinere din punct de vedere tehnic a uzinei şi a furnizorilor săi. La Bucureşti, birourile de proiectare dezvoltă şi adaptează proiecte de vehicule pe platforma Logan pentru a răspunde în mod special aşteptărilor clienţilor din regiune.
Inaugurat pe 15 septembrie 2010, Centrul Tehnic Titu are ca misiune realizarea unei părţi din testele de vehicule şi organe mecanice concepute de birourile de proiectare ale Grupului Renault. Parte integrantă a Renault Technologie Roumanie şi a dispozitivului de inginerie al Grupului Renault din România, Titu vine în completarea centrelor de la Aubevoye şi Lardy (Franţa).
Ca mărime, Centrul Tehnic Titu este al doilea centru de încercări al Renault, cu 9 tipuri de piste (pista de viteză, şosele deformate, zona de proiecţie sub caroserie, vaduri de apă etc.), cu o lungime totală de peste de 30 km, care vor reproduce condiţii de rulare din lumea întreagă. Centrul va cuprinde şi bancuri de probe pentru vehicule întregi sau componente (de exemplu bancuri care testează etanşeitatea maşinii, rezistenţa la frig etc.)

RENAULT TECHNOLOGIE ROUMANIE

North Gate Business Centre
Şoseaua Pipera-Tunari nr. 2/III
077190 Voluntari, jud. Ilfov
Tel: +40 21 406 33 33
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

    

philip-morris-international-pmi-vector-logo2
Philip Morris International Inc. (PMI) este cea mai importantă companie internațională de tutun, cu șapte dintre primele 15 mărci internaționale din lume, inclusiv Marlboro, marca numărul unu de țigări la nivel mondial. Produsele PMI sunt vândute în peste 180 de piețe. În 2013, compania deținea o cotă estimată la 15,7% din totalul pieței internaționale de țigări în afara SUA sau 28,2%, cu excepția Republicii Populare China și a SUA.
În 1997, Philip Morris International înființează o filială locală și demarează construcția unei fabrici moderne în Otopeni. În prezent, Philip Morris România S.R.L. și Philip Morris Trading S.R.L. comercializează 40 de variante de produse și au aproximativ 800 de angajați în întreaga țară.

Philip Morris Romania S.R.L. (PMR)
Strada Horea, Closca si Crisan, nr. 83-105

Otopeni, Romania
)    +40 372823401
*    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
:    https://www.pmi.com/markets/romania/ro

Philip Morris Tranding S.R.L. (PMT)
Strada Nicolae Filipescu nr. 28
Bucuresti, Romania
)    +40 212273000
*    Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
:    https://www.pmi.com/markets/romania/ro

              

1280px-ABB logo.svg

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) este o companie globală de tehnologie de vârf care stimulează transformarea societății și a industriei în scopul realizării unui viitor mai productiv și mai durabil. Prin conectarea de software la portofoliul său de electrificare, robotică, automatizare și acționări, ABB împinge limitele tehnologiei, conducând performanța spre niveluri superioare. Având o istorie de excelență de peste 130 de ani, succesul ABB este realizat cu ajutorul celor aproximativ 110.000 de angajați talentați din peste 100 de țări. 

Website: www.abb.com
                https://new.abb.com/ro

   

Siemens

Cu o activitate de peste 100 de ani în România, perioadă în care a fost sinonimă cu realizări tehnice, inovație, calitate și încredere, Siemens este cea mai mare companie din Romania care deține soluții inovatoare complete în următoarele segmente de activitate: Industry, Energy, Healthcare și Infrastructure&Cities. Siemens are sediul central în București și prezență regională în Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și aproximativ 1800 de angajați.

Siemens este unul dintre principalii furnizori din lume de produse și servicii inovatoare și ecologice pentru clienţii industriali. Profunda expertiză în domeniul industrial, serviciile tehnologizate și software-ul pentru procese industriale reprezintă pârghiile utilizate pentru a mări productivitatea, eficienţa și flexibilitatea clienţilor.

Siemens SRL

Complex West Gate Park, Strada Preciziei, nr. 24, Corp H3, RO-062204. Sector 6, București, România
)   Tel.:+ 40-21-6296-400
(  Fax: +40-21-6296-412
:  http://www.siemens.com/answers/ro/ro/

  

Makita logo logotype

Fondata in 1915 ca o companie producatoare si vanzatoare de motoare electrice, corporatia japoneza Makita a devenit lider mondial in productia si furnizarea de scule electrice profesionale, scule pneumatice si masini pentru paduri, parcuri si gradini.

Aceasta evolutie a fost posibila prin perseverenta cu care expertii companiei si-au pus  resursele si experienta in serviciul fiecarui client.

Plasand inovatia pe primul loc, Makita reuseste prin cercetare si dezvoltare sa aduca noutati tehnologice prin care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai. Succesul acestui demers este demonstrat de cele 603 sisteme brevetate la nivel mondial.

Prin cele trei marci promovate (Makita, Dolmar si Maktec), holdingul este prezent pe cinci continente si asigura productia destinata pietei globale.

Productia se realizeaza in fabricile situate in JaponiaChinaStatele Unite ale AmericiiMarea BritanieRomaniaBrazilia si Germania utilizande-se cele mai avansate modele de tehnologii si de control al calitatii.

 

Incepand cu 2007, una dintre cele mai noi si puternic tehnologizate unitati de productie ale corporatiei o reprezinta Makita EU, aflata in Romania.

Istoria Makita are ca paralela, de asemenea, si evolutia  numarului de scule electrice portabile, incercand de-a lungul istoriei satisfacerea tuturor nevoilor utilizatorilor.

Makita Romania SRL este distribuitorul pentru Romania al Corporatiei Makita. Subsidiara din Romania si-a inceput activitatea in anul 2000.

Pentru a cunoaste istoria detaliata a brandului Makita, va invitam sa accesati linkul: http://www.makita.biz/company/history.html 
Website: https://www.makita.ro/  
Adresa:
Sos. I.C. Brătianu, nr.164
Branesti, jud. Ilfov
ROMÂNIA

   

COMOTI Logo

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare COMOTI

Fondat în anul 1985, sub denumirea de Centrul de Cercetare Ştiinţifică şi Inginerie Tehnologică pentru Motoare de Aviaţie – în cadrul fostului institut de aviaţie INCREST, COMOTI devine în anul 1996, urmare a evaluării instituţionale şi acreditării, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare – COMOTI.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Turbomotoare – COMOTI este singura unitate specializată din România care integrează activităţile de cercetare ştiinţifică, proiectare, producţie, experimentare, testare, transfer tehnologic şi inovare în domeniul turbomotoarelor de aviaţie, motoarelor industriale cu turbină cu gaze şi maşinilor paletate de turaţie înaltă.

Contact: 021 434 0198
Website: http://www.comoti.ro/ro/
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  

CENITv2

CENIT are o experiență de peste 25 de ani ca specialist de marcă în consultanță și software pentru optimizarea proceselor operaționale.

Încă din anul 1988 a consiliat companii din întreaga lume, ajutându-le să se dezvolte și să devină lideri în domeniul de activitate prin îmbunătățirea productivității și a gradului de competitivitate. Astăzi, este unul dintre cei mai importanți parteneri Dassault Systèmes, iar acest lucru le permite să ofere clienților cel mai vast portofoliu software CAD/CAM/CAE/PLM.

CENIT S.R.L.
World Trade Center, Piața Montreal Nr. 10, Intrarea F, Etaj 2, Birou 2.29 part 011469, Sector 1 București
)   Tel.:+ 40-21-6296-400
(  Fax: +40-21-6296-412
:https://www.cenit.com/ro_RO/index.html

  

1280px-Assa Abloy.svg

ASSA ABLOY este cel mai mare furnizor global de soluții inteligente de acces. Suntem dedicați să îmbunătățim viața clienților noștri prin produse inovatoare care oferă securitate sporită, siguranță și confort.
Cu o expertiză de peste 45 de ani, ASSA ABLOY Romania activează cu succes pe piața sistemelor de închidere din România, oferind produse la standarde de calitate și durabilitate ASSA ABLOY.
Forţa ASSA ABLOY constă în portofoliul de mărci divers, portofoliu care include unele din cele mai cunoscute şi mai de încredere nume din industria sistemelor de închidere: Yale, ABLOY, effeff, FAB, HID, mercor, Mul-t-lock, TESA, dar și altele. ASSA ABLOY s-a clasat timp de 3 ani in topul Forbes al celor mai inovatoare companii din lume.


ASSA ABLOY Opening Solutions România
Website: https://www.assaabloyopeningsolutions.ro/ro/
Adresa: B-dul Preciziei nr. 5,Sector 6, 062202, Bucureşti
Centrala: +40 (0)21 3180 905
Fax: +40 (0)21 3160 120
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

 

 

download

Apa Nova Bucureşti (societate ce face parte din Grupul Veolia) are principal obiect de activitate gestiunea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare pe teritoriul Municipiului Bucureşti.
Adresa:
Str. Dinu Vintilă nr. 11, sector 2, Clădirea Euro Tower, parter (intrarea din Bd. Lacul Tei)
București, România
Telefon: 
021 207 77 77
Website: 
https://www.apanovabucuresti.ro/

 

MichelinRomaniapi

Prezenta Michelin în România constă în trei fabrici și o rețea comercială. Sub umbrela Michelin România sunt produse diferite modele și marci de anvelope, acestea fiind comercializate printr-o rețea națională de distribuție. De asemenea, o parte din acestea sunt exportate în Europa și America de Nord.

Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici (2 la Zalău, județul Sălaj și 1 la Florești, județul Prahova), o rețea comercială şi un centru de servicii partajate în București. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări). În 2020, Michelin a obținut certificarea Top Employers, de la reputatul Top Employers Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.

Website: https://jobs.michelin.ro/ro

Sediul Central pentru Servicii Grup și Comerț Michelin România SA
Serviciile Grup și activitatea Comercială sunt coordonate de la București, prin intermediul departamentelor: Comercial, Achiziții, Resurse Umane, Administrativ, Financiar, Juridic, IT, Marketing și Comunicare.


Șoseaua București Nord nr. 10, Global City, Business Park,
Clădirea O1, etaj 3, Voluntari, Ilfov, România
Tel: +40 21 202 65 00
Fax: +40 21 202 66 00
CUI: 13663684
Nr. înreg. Reg. Comerț Ilfov: J23/2379/2013

Punct de Lucru Florești Anvelope
Uzina Victoria de la Florești, are o tradiție de peste 80 de ani în producția de anvelope. Ea a fost achiziționată în 2001 de către Grupul Michelin. Începând de atunci, în uzina Victoria se aplică standardele de calitate și de producție Michelin.În prezent, uzina produce anvelope pentru autoturisme și camionete mărcile Kleber și BF Goodrich pentru piața de înlocuire, amestecuri, țesături metalice, produse din cauciuc pentru producția anvelopelor. Uzina are peste 1400 de angajați, iar producția se desfășoară continuu, 7 zile pe săptămână. 90% din producția uzinei merge către export. 

Str. Uzinei nr. 1, 107255 Florești
Jud. Prahova, România
Tel: +40 244 30 73 79
Fax: +40 244 30 73 85

Punct de Lucru Zalău Anvelope
Uzina Zalău Anvelope a fost fondată în 1977. Achiziționarea de către Grupul Michelin în 2001 a însemnat și aplicarea unor noi standarde de calitate, securitate și producție. Uzina de la Zalău produce diverse tipuri de anvelope: anvelope de camion, radiale cu camera de aer și tubeless sub mărcile asociate Taurus, Kormoran, Riken, anvelope industriale marca Michelin, anvelope destinate echipării stivuitoarelor, mașinilor și utilajelor care lucrează în minele subterane. Începând din 2013, la Zalău se produc și anvepelor de metrou.
Str. Mihai Viteazu nr. 83, 450099 Zalău

Jud. Sălaj, România
Tel: +40 260 60 70 01
Fax: +40 260 60 71 00

Punct de Lucru Zalău Cord
Construită integral de Michelin România în 2003, uzina Zalău Cord furnizează cord metalic uzinelor din cadrul Grupului. Cordul este una dintre cele mai importante componente ale carcasei anvelopei. În domeniul protecției mediului, uzina este certificata ISO 14 001 din noiembrie 2007.
Str. Lupului nr. 43, 450166 Zalău

Jud. Sălaj, România
Tel: +40 260 60 50 01
Fax: +40 260 60 51 00

full-bibendum-footer 1

 

 

 

expleo-600x3502

Compania este specializată în servicii de inginerie, proiectare, consultanță tehnică și managementul afacerilor în procesele industriale pentru diverse sectoare de activitate:
aeronautică, automobile, feroviar etc. in calitate de furnizor de proiecte «la  cheie» integrand toate  etapele  tehnice de  proiectare,  concepție,  proces, asistență în producție.

Website: https://ro.expleogroup.com/
Adresa: BD. Iuliu Maniu, Nr.7, Bl. CORP D, Sector6, Bucureşti, Cod Postal 61072
Contact: 
+40(0)374950055
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

unnamed

KOYO SEIKO A FOST FONDATĂ ÎN 1921 DE CĂTRE DL IKEDA. ÎN DECENIILE CARE A URMAT A DEVENIT UNUL DINTRE PRINCIPALII PRODUCĂTORI MONDIALI DE RULMENȚI ȘI SISTEME DE DIRECȚIE AUTO.

In urma fuziunii ce a avut loc in ianuarie 2006, intre Koyo Seiko Co, Ltd. și Toyoda Machine works, Ltd. a luat ființa JTEKT Corporation. Astăzi, JTEKT Corporation, cu sediul social în Osaka, Japonia, are operațiuni la nivel mondial în Europa, Asia, SUA și America Latină.

Koyo Bearings

Koyo este brandul corporației JTEKT pentru rulmenți. Capabilitățile de inginerie și de fabricație JTEKT se extind de la rulmenți super-grei, cu diametre exterioare pana la șapte metri, la rulmenți miniaturali cu diametre interioare de un milimetru. Utilizarea de materiale noi și cele mai recente progrese în tehnologie de fabricație a JTEKT Corporation, a permis dezvoltarea unei game de rulmenți pentru aplicații in medii extreme, de rulmenți hibrizi din ceramică, pentru a îndeplini cerințele si exigentele din ce în ce mai severe ale industriilor moderne. JTEKT Corporation se află în prima linie, ca un lider tehnologic în industria mondiala de rulmenți.

Contact:  Romania

  • Address: Str. Dr. Lister nr 24, apt1, sector 5
  • Postal code: 050543
  • City: Bucuresti
  • Country: Romania
  • Phone: +40 (0)21 410 4182/ 410 4170
  • Fax: +40 (0)21 410 1178 
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
  • Website: https://www.koyo.eu/ro/
     

 

Pagina 1 din 4