Dragi prieteni,

Dupa un an de la o tragedie care ne-a indurerat pe toti, venim sa va multumim pentru generozitate si pentru implicare. Va multumim ca, prin sumele donate, le-ati aratat studentilor afectati de incendiul de la Clubul Colectiv ca nu lupta singuri.

In contul deschis de Asociatia ALUMNI IMST pentru donatii s-au strans 47 241.70 Lei, suma care a fost impartita, printr-o decizie a Consiliului de administratie al UPB si a Consiliului director al Asociatiei, in mod egal, celor doi studenti aflati inca in spital pentru un tratament de lunga durata de recuperare, cate 23 620.85 Lei pentru fiecare.

Familiile greu incercate va multumesc si ele. Atasam un fragment dintr-unul dintre multele mesaje emotionante pe care le-am primit de la membrii acestora.


„Imi plec sufletul inaintea tuturor celor care au contribuit la acest sprijn financiar destinat exclusiv vindecarii ranilor fiului meu … insemna mult, insemna totul, insemna emotia bucuriei de a darui si emotia bucuriei de a primi… Finalmente, aceasta energie vindeca trup si vindeca suflet!

Si da, banii fac diferenta in procesul de vindecare, prin posibilitatea accesarii unor servicii medicale specifice, la nivel de excelență.

Daca as spune doar “multumesc”, as limita recunoasterea și pretuirea noastra inaintea acestui gest de solidaritate…

 

Va multumim inca o data, dragi prieteni.

 

Mihnea Costoiu,

Rector

 

Cristian Doicin,

Presedinte al Asociatiei Alumni IMST

 

 


 

Stimați profesori,
Stimați parteneri,
Stimați colegi,
Dragi absolvenți,
Dragi studenți,

Dincolo de noi înșine și de cei dragi nouă, să nu uităm de cei care au nevoie de ajutorul nostru, de cei pe care nu îi cunoaștem, însă cărora le putem reda speranța de a merge mai departe pe drumul vieții. Din nefericire, opt studenți ai universității noastre suferă de pe urma incendiului de la Club Colectiv, fiind în acest moment internați în spital, unii dintre ei in situație gravă.
Universitatea POLITEHNICA din București a oferit burse speciale pentru cei opt studenți, pentru a veni în sprijinul lor sau al familiilor în această perioadă dificilă. De asemenea, punem la dispoziția comunității academice un cont special, în care pot fi donate fonduri destinate studenților afectați.

Fac apel la spiritul de solidaritate al cadrelor didactice, personalului, partenerilor, studenților și absolvenților Universității POLITEHNICA din București de a dona bani, pentru a-i susține în lupta lor pentru viață.
Împreună putem salva vieți!

Donațiile se pot realiza în contul:

RO62RNCB0077135203580002
Banca Comerciala Română – Sucursala Sector 6
ASOCIATIA ALUMNI-IMST
CUI:31574364

Vă mulțumim tuturor,
Mihnea Costoiu
Rector