Evenimentul reprezinta un rezultat al colaborarii de peste 3 ani dintre Smart Pneumatics Lab, laborator al facultatii de Inginerie Industriala si Robotica si compania multinationala americana Emerson!
Suntem încântați să anunțăm că Emerson Mobile Roadshow, evenimentul mult așteptat de catre industria romaneasca, va ajunge la Universitatea noastră în zilele de 6 și 7 iulie 2023, langa Aula Magna. Acest eveniment extraordinar va aduce cele mai noi soluții de control al fluidelor și pneumatică de la Emerson, împreună cu o echipă de experți, direct in campusul nostru.
Emerson Mobile Roadshow oferă o experiență interactivă, concepută pentru a prezenta cele mai recente inovații în tehnologie, transformare digitală, sustenabilitate și automatizare a mașinilor. Cu această oportunitate unică, studenții, profesorii și personalul nostru pot interacționa cu experții Emerson și pot obține informații valoroase pentru a face față provocărilor cele mai stringente.
Dintre aspectele remarcabile ale Emerson Mobile Roadshow menționăm:
1. Implicare Personala: Experimentați o călătorie digitală interactivă și explorați inovațiile din portofoliul Emerson, inclusiv ASCO, AVENTICS, TopWorx, PACSystems și Movicon. Descoperiți puterea soluțiilor de control al fluidelor prin demonstrații vibrante pe ecranul ultra înaltă definiție (UHD) încorporat.
2. Monitorizarea în timp real a operațiilor în fabrici: Aflați cum tehnologiile pneumatice sofisticate permit monitorizarea în timp real a operațiilor în fabrici, oferind informații valoroase pentru optimizarea proceselor și stimularea sustenabilității, productivității și rentabilității.
3. Sisteme de calcul și control Edge: Aflați mai multe despre sistemele intuitive de calcul și control PACSystems Edge, propulsate de software-ul de automatizare Movicon.NExTTM HMI/SCADA. Explorați analize avansate și instrumente puternice de vizualizare care pot revoluționa procesul decizional și pot îmbunătăți eficiența energetică și eficiența generală a echipamentelor (OEE).
4. Soluții personalizate: Descoperiți o gamă de tehnologii de control al fluidelor, certificate global, adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale diferitelor industrii. De la sisteme de ardere, colectoare de praf și mașini industriale, Emerson oferă soluții fiabile pentru diverse aplicații, inclusiv procese industriale, industria feroviară, analize și aplicații medicale.
Așteptăm cu nerăbdare participarea voastră și să profităm la maximum de acest eveniment excepțional. Nu ratați ocazia de a interacționa cu soluțiile de ultimă generație ale Emerson și cu experții din industrie. Marcați-vă în calendar și stați conectați pentru a primi informații suplimentare!
Eveniment Emerson: https://www.emerson.com/fr-fr/automation/fluid-control-pneumatics/global-emersonroadshow-truck
Smart Pneumatics Lab: https://smartpneumaticslab.eu/index.php/en/