NEWSLETTER UEFISCDI
| 12 mai 2021 |

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UEFISCDI și StudyinRomania lansează campania de atragere a studenţilor internaționali în România

 

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) şi Ministerul Educației au lansat, astăzi, primul clip video de promovare a învățământului superior românesc în afara ţării. Realizat sub umbrela StudyinRomania, clipul are ca obiectiv prezentarea oportunităţilor pe care România le oferă studenţilor internaționali şi este, totodată, primul pas în strategia de rebranding a platformei.

Puteţi urmări clipul AICI

 

 

 

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clipul se adresează tinerilor din străinătate, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, interesaţi să urmeze un program de studiu în universităţile din România, pe durata unui întreg ciclu de studiu sau pentru un semestru.

Materialul prezintă punctele forte ale învățământului superior românesc, oportunităţile oferite de piaţa muncii şi principalele atracţii de interes pentru tineri.

Beneficiind de sprijinul Ministerului Educaţiei și al Consiliului Național al Rectorilor, acest clip constituie un element important al campaniei unitare de promovare a sistemului naţional de învăţământ superior, sub egida #StudyinRomania, şi poate fi utilizat de universităţi, instituţii guvernamentale şi alte organizaţii interesate pentru promovarea României ca destinaţie de studiu.

 

 

 

 

 

Tinerii interesați să studieze în România pot accesa www.studyinromania.gov.ro unde vor găsi peste 3.700 de programe de studiu oferite de universităţi de renume din ţară în engleză, franceză, germană, maghiară şi în alte limbi străine, dar şi informaţii despre sistemul de învățământ superior românesc şi despre România, în general.

Clipul de promovare a învăţământului superior în rândul studenţilor internaționali este disponibil pe canalul YouTube și pe pagina de Facebook a platformei StudyInRomania. A fost realizat în cadrul proiectului ”Calitate în învăţământul superior: internaţionalizare şi baze de date pentru dezvoltarea învăţământului românesc” cod SMIS 126766, derulat în perioada 2018 - 2022 şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU).

 

 

 

image

 

 

 

image

 

 

 

 

set3-icon2_circle-facebook

set3-icon2_circle-twitter

set3-icon2_circle-youtube

set3-icon2_circle-linkedin