Sesiune de mini-granturi pentru proiecte de antreprenoriale derulate în universități

 

Vă informăm că, până pe 15 februarie 2021se pot înscrie proiecte antreprenoriale la o nouă ediție a sesiunii de mini-granturi, în cadrul programului Junior Achievement (JA) Universitatea Antreprenorialăderulat, pentru al patrulea an consecutiv, cu susținerea Romanian-American Foundation.

Universitățile participante pot obține mini-granturi pentru implementarea activităților educaționale pe teme antreprenoriale și de inovare cu studenții, în valoare totală de 100.000 de lei.

La edițiile anterioare ale sesiunii de mini-granturi au beneficiat de susținere financiară 24 de proiecte din 11 universități, care au implicat 232 de profesori, 2.022 de studenți și 173 de consultanți voluntari din mediul de afaceri.

Sesiunea de mini-granturi face parte din programul Universitatea Antreprenorială, dezvoltat din 2016 de Junior Achievement România și susținut financiar de Romanian-American Foundation. Programul include diferite componente care contribuie la pregătirea profesorilor și studenților în domeniul antreprenorial, prin accesul gratuit la resurse de învățare practice în programul internațional JA Start-UP, Incubatorul Național BizzFactory™, care la cererea facultății se echivalează cu practica studenților.

Mai multe detalii despre calendarul sesiunii curente de mini-granturi pentru proiecte, criteriile de eligibilitate și pașii de parcurs pentru aplicații sunt disponibile la: https://www.jaromania.org/proiecte/proiect-universitatea-antreprenoriala

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la telefon nr. 0730 330 880.