Avem placerea sa va anuntam ca, pe pagina web a ARACIS, a fost publicat Apelul la contributii pentru volumul 10, nr. 1 - 2/ 2020 - Revista pentru Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (Quality Assurance Review for Higher Education – QAR), editata de ARACIS, prin care a fost extins termenul de trimitere a contributiilor, pana la data de 25 septembrie 2020.

Apelul la contributii poate fi descarcat de la adresa: https://www.aracis.ro/instructiuni-pentru-autori-revista-qar/

Drept urmare, am fi onorati daca ati putea contribui cu articole la acest numar al Revistei QAR, instructiunile de redactare si de transmitere a articolelor fiind detaliate in Apelul la contribuții.

Tematica principala este “Participarea la asigurarea calității învățământului superior a unei categorii largi de persoane interesate (stakeholderi)”, iar propunerile de articole pot fi trimise la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Totodata, va informam ca numarul cel mai recent al Revistei QAR este disponibil si online, la adresa: https://www.aracis.ro/numarul-curent-revista-qar/