Departamentului de Tehnologia Construcțiilor de Mașini de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași  organizează, de peste 20 de ani, Conferința Internațională IManE&E, conferință care, de-a lungul timpului, a purtat și alte denumiri și care a ajuns acum la cea de-a XXI-a ediție. Ediția din 2017 se organizează prin colaborarea între departamentele cu preocupări similare din Iași, București, Cluj-Napoca, Brașov, Pitești, Baia Mare precum și din Chișinău –Republica Moldova și din Kozani – Grecia.

 

Va adresăm invitația, dumneavoastră și colaboratorilor dumneavoastră, din țară sau din străinătate, de a participa la conferința noastră. Aici, veți găsi anunțul privind conferința, iar informații suplimentare se pot afla și de pe site-ul www.imane.ro.

 

Vă așteptăm propunerile dumneavoastră de rezumate ale lucrărilor și de lucrări în extenso, cu respectarea șabloanelor ce pot fi regăsite pe site.

 

In vederea indexării ISI a conferinței, apreciem că ar fi util ca din colectivele de autori sa facă parte și colaboratori ai dumneavoastră de la universități/ instituții de cercetare din străinătate și vă rugăm sa ne sprijiniți, pe cât posibil, și în această direcție.

 

Suntem convinși ca prezența dumneavoastră alături de noi va contribui la buna reușită a conferinței!