1. Participanti

Concursul se adresează tuturor studenților ciclului de licență (anii I-IV) si de masterat (I-II) de la Facultatea IMST.

2. Perioada de desfasurare

Concursul se va derula în perioada 4 martie - 5 aprilie 2013.

3. Subiect

Participanții trebuie sa realizeze materiale de promovare  a Facultatii si a Specializarii la care sunt inscrisi (poster sau pagina web sau prezentare .ppt sau pliant sau film etc.). Vor intra in concurs numai studentii care vor realiza cel putin doua materiale: unul de promovare a specializarii si unul de promovare a facultatii.

Materialele vor fi transmise la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

4. Premii

Premiile sunt in valoare de maximum 1000 lei pentru fiecare dintre specializări (pentru 3 premii si o mentiune) plus maximum 1000 de lei pentru promovarea facultatii (pentru 3 premii si o mentiune).

Nu este obligatoriu sa se acorde toate premiile.

5. Evaluare si Rezultate

Comisiile de evaluare:

a.       Pentru evaluarea materialelor privind promovarea unei specializari, comisia este alcătuită din 5 persoane: Decan, Prodecan cu promovarea imaginii facultății, Prodecan cu informatizarea, Director de departament si Coordonator de specializare.

b.      Pentru evaluarea materialelor privind promovarea facultatii, comisia este formata din 3 persoane: Decan, Prodecan cu promovarea imaginii facultății si Prodecan cu informatizarea.

Comisiile se vor întruni și vor delibera în perioada 8 - 12 aprilie 2013. Rezultatele finale vor fi anunțate pe 12 aprilie 2013.