Grupul Uzinsider este un grup industrial cu capital in totalitate romanesc, detinand trei unitati de productie in Braila – PROMEX SA, in Ploiesti – 24 Ianuarie SA si in Bistrita – COMEL SA. In grup isi desfasoara activitatea peste 2.200 persoane cu specializari diverse. Ca obiect de activitate, grupul produce utilaje si echipamente mecanice complexe in domeniul industriei constructoare de masini, metalurgiei, industriei energetice, cimentului etc.

Asa cum s-a intamplat si in anii din urma, Grupul Uzinsider asigura tinerilor politehnisti conditii deosebite de desfasurare a practicilor productive anuale, de colectare a datelor pentru lucrarile de licenta, masterat si doctorat sau pentru lucrari diverse de cercetare. Impreuna cu specialistii nostril, se pot stabili teme adecvate domeniilor de studiu ale studentilor. De asemenea, ne manifestam dorinta de a angaja in unitatile noastre a tinerilor ingineri absolventi ai Facultatii de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice.

La Promex SA Braila (fostul PROGRESUL) Grupul UZINSIDER poate asigura gratuit cazare pentru perioada practicii.

 

Persoana contact: conf.dr.ing. Mihail Purcarea, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..