Felicitari tuturor integralistilor si petrecere frumoasa la mare :D. Sigur, daca nu sunteti cumva in anul II sau III si aveti o perioada de practica, atat de necesara in devenirea fiecarui viitor inginer. Sau daca nu sunteti in anii IV (licenta) sau II (masterat) si trebuie sa sustineti examenele de finalizare a studiilor …

Practica 2019

Asadar, studentii din anul II au practica 60 de ore, iar cei din anul III minimum 300 de ore (mai multe detalii aici). Abia apoi urmeaza o binemeritata vacanta, mai mica sau mai mare…

 

Examenele de finalizare a studiilor

Absolventii nostri, de la studiile de licenta si de masterat, urmeaza sa sustina examenele de finalizare a studiilor in perioada iunie - iulie. 

Masterat

Pentru absolventii de masterat, perioada de inscriere la examen, 10 – 14 iunie, s-a incheiat . Urmeaza sustinerile disertatiilor, in perioada 25-27 iunie (vezi programarea sustinerilor aici).

 Licenta

Pentru absolventii de licenta, perioada de inscriere la examen este 18 – 21 iunie, iar examenele de diploma vor avea loc in perioada 3 – 5 iulie, urmand ca festivitatea de absolvire sa fie in data de 6 iulie 2019).

 

Admitere 2019

 

Doctorat 2019

 

Concursul de admitere la studii universitare de doctorat 2019 se va desfășura în două sesiuni, prima avand colocviul planificat pentru perioada 9-10 iulie 2019.

 

Vezi mai multe informatii aici.