Stimati colegi,

 

In continuarea obiectivelor asumate de catre conducerea UPB, doresc sa va informez ca am decis sa initiem demersurile pentru ca angajatii Universitatii Politehnica din Bucuresti sa beneficieze de vouchere de vacanta, in conditiile stipulate de legislatia in vigoare. Tinand cont de faptul ca fondurile aferente acestor vouchere nu au fost inca transferate de la Ministerul Educatiei Nationale in conturile universitatii, am luat decizia de a suporta aceste cheltuieli din fonduri proprii pentru a putea sprijini comunitatea UPB, in timp util. Astfel, aceste vouchere vor putea fi utilizate si in aceasta perioada de vacanta.

 

Voucherele vor fi disponibile pentru perioada 01 iulie 2017 – 30 noiembrie 2018. Cuantumul voucherului de vacanta este de 1.450 lei/salariat. Acestea se utilizeaza pe baza actului de identitate, pentru achizitionarea de servicii turistice exclusiv de la unitatile afiliate. O lista a acestor unitati poate fi consultata la: http://turism.gov.ro/web/informatii-vouchere-de-vacanta/.

 

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa analizati nota din atasament si, in cazul in care considerati necesar, sa va adresati responsabilului UPB - Ovidiu Conea, 021.402.9233/9234/9463, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nota - Vouchere

De asemenea, pentru a maximiza impactul acestui beneficiu, va rugam sa diseminati informatia in randul colegilor dumneavoastra.

 

Sprijinirea comunitatii UPB ramane, alaturi de calitatea procesului educational, un obiectiv central al managementului universitatii.

 

Vacanta placuta!

 

Mihnea Costoiu