Ne face o deosebita placere sa invitam studentii din Facultatea IMST sa participe la cele doua Competitii Europene de Antreprenoriat, pe care Junior Achievement le organizeaza in 2018: Business Plan Challenge si Company of the Year.

 

In cadrul acestor competitii, tinerii au sansa sa-si dezvolte competente antreprenoriale si sa-si testeze ideile de business.

 

Participantii cu cele mai bune rezultate vor beneficia de premii in valoare totala de 25.000 EUR (burse de participare la Scoala de vara Next Generation Leaders Forum, Ontario, Canada, august 2018). Echipa castigatoare a finalei nationale se va califica si va participa la finala europeana a competitiei  - European Enterprise Challenge, iunie 2018, Riga, Letonia.

 

Din cadrul facultatii se pot inscrie, in perioada 12-26 februarie 2018, mai multe echipe (fiecare formata din 2-6 studenti, 19-30 ani) sub indrumarea profesorului coordonator ales.

 

Informatii despre procedura de inscriere la competitii, regulament si materialele de pregatit se regasesc la adresa: http://jar.ro/bpc18