Tu ești energia viitorului. Vino in echipa ENGIE!

În fiecare an, ENGIE România le oferă tinerilor absolvenți de facultate oportunitatea de a face parte din echipele filialelor sale, în cadrul unui Program de Traineeship. Programul este adresat studenților din ani terminali, absolvenților și masteranzilor facultăților cu profil tehnic sau economic. Sunt căutate acele profile care demonstrează un potențial de leadership și de “agent al schimbării”.

Programul de Traineeship este un driver pentru tinerii absolvenți care sunt la început de carieră. Programul reprezintă o excelentă oportunitate de a obține experiența, atât de necesară și de căutată de un tânăr la început de carieră, în domeniul în care acesta dorește să evolueze profesional, trainee-ul trecând printr-o perioada de învățare intensă “on the job” având alături un mentor care îi ghidează și îi monitorizează evoluția pe o perioadă ce variază de la 6 la 18 luni.

În același timp, pe parcursul programului, trainee-ul își dezvoltă un set de abilități valoroase, compania asigurând accesul la programe de dezvoltare. În plus, trainee-ii au oportunitatea de a rămâne într-o companie mare, care oferă perspective de dezvoltare prin ocuparea unei poziții de specialist sau manager.

Se caută:

• Studenți în an terminal, proaspăt absolvenți sau masteranzi ai: Universității Politehnice București – Facultatea Energetică,Universității Construcții București – Facultatea Instalații,Universității Petrol și Gaze Ploiești, alte universități tehnice similare ca profil;

• Studenți cu rezultate bune, a căror medie a anilor de studiu este mai mare de 8;

• Tineri dinamici și motivați cu potenţial de leadership care au capacitatea de a lucra sub presiune, disponibili pentru munca de teren și care demonstrează bune abilități de comunicare;

Sunt considerate puncte în plus:

• Experiența participării la proiecte tehnice în cadrul studiilor; atestările profesionale în domeniul energetic,

instalații termice,sanitare, electrice; permis de conducere categoria B;

Descoperă dacă ai profilul potrivit pentru a veni în echipa ENGIE pe engie.ro, secţiunea Cariere.

Locațiile posturilor: București, Ploiești, Brașov, Craiova, Pitești, Constanța, Galați, Târgoviște, Buzău, Râmnicu

Vâlcea, Târgu Jiu, Brăila.

Se oferă:

• Program de traineeship plătit; vei fi angajat cu contract de muncă pe perioadă determinată (minim 6 luni), cu

posibilitate de prelungire sau de angajare pe perioadă nedeterminată;

• Oportunitatea de a-ţi începe cariera şi de a acumula experienţă profesională în domeniul ingineriei și al

serviciilor;

• Dezvoltare prin învăţare intensă la locul de muncă având alături un mentor care îţi ghidează şi îţi

monitorizează evoluţia pe perioada traineeship-ului;

• Acces la programe de dezvoltare a competențelor profesionale și interpersonale pe parcursul traineeship-ului;

• Posibilitatea de a accesa o bursă pentru a urma un masterat în Franța.

Trimite CV-ul tău la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și înscrie-te în Programul de traineeship al ENGIE.

Stagiu de practica

Grupul ENGIE in Romania ofera studentilor facultatilor cu profil tehnic  oportunitatea de a efectua stagii de practica  care sa ofere acestora posibilitatea de a acumula cunoștințe practice şi a experimenta un job intr-un business de utilități înainte de a intra propriu-zis pe piața muncii.

Locațiile posturilor: București, Galați, Buzău, Ploiești, Brașov, Craiova, Pitești, Tg-Jiu, Rm.Vâlcea, Târgoviște

Trimite CV-ul tău la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și aplică pentru Stagiu de practică în cadrul ENGIE.

Descrierea companiei:

Grupul ENGIE, unul dintre liderii din domeniul energetic la nivel mondial, este prezent în România în următoarele domenii de activitate: gaze naturale, energie electrică, servicii energetice și de infrastructură, prin filialele sale: ENGIE România, Distrigaz Sud Retele, ENGIE Servicii, Alizeu Eolian și Braila Winds.

ENGIE în Romania se ocupă cu:

 furnizare de gaze naturale și de electricitate, pentru clienți rezidențiali și business, prin ENGIE România

care este și interfața comercială cu clienții;

 distribuție de gaze naturale prin Distrigaz Sud Rețele.

 servicii tehnice pentru instalațiile de gaze naturale și centrale termice prin ENGIE Servicii;

 producție de electricitate prin 2 parcuri eoliene (Alizeu Eolian și Braila Winds).

Ne mandrim cu un portofoliu de 1,6 milioane de clienți, gestionăm în siguranță o rețea de distribuție de circa 19.000 km, producem energie electrică în două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW iar toate acestea le realizăm cu o echipă puternică de 3.600 de angajați.