[8.10.2021]

In conformitate cu Hotararea Senatului Universității POLITEHNICA din București, HS 296, din data de 8.10.2021, in perioada 11 – 29 octombrie activitățile didactice pentru programele de licența ale Facultății de Inginerie Industriala si Robotica se vor desfășura on-line.

In perioada specificata se pot derula si activitati fata in fata, pe baza unei cereri exprimate de titularul disciplinei si aprobate de Consiliul Facultatii. Lista acestor discipoline, daca se vor transmite cereri, va fi afisata in curand.

Vineri, 22 octombrie 2021, Senatul se va reuni din nou pentru a analiza situatia si a decide cu privire la modul de continuare cu incepere din 1 noiembrie 2021.


[30.09.2021]

In conformitate cu hotărârea Senatului Universității POLITEHNICA din București, din data de 30.09.2021, activitățile didactice pentru programele de licența ale Facultății de Inginerie Industriala si Robotica se vor desfășura după cum urmează:

1. Cursurile se vor desfășura integral on-line, pe platforma Microsoft Teams si platforma curs.upb.ro (Moodle);

2. Laboratoarele, seminariile si proiectele se vor desfășura atât in format fizic, cat si in format on-line (pe platforma Microsoft Teams si platforma curs.upb.ro) in funcție de situația epidemiologica si de specificul disciplinei. Cadrele didactice vor comunica modalitatea de desfășurare a activităților de laborator, seminar si proiect la primul curs.

Mult succes in noul an universitar!