Autoritatea Nationala pentru Calificari lanseaza prima editie a concursului national „Noi competente pentru o societate a cunoasterii”, cu tema “Interviul Viitorului”. Concursul este deschis participarii tuturor studentilor cu domiciliul/ resedinta în România.

 Premiul va consta în acoperirea de catre organizatori a costurilor de participare pentru echipa câstigatoare a marelui premiu la Conferinta Internationala „UNIversitatea în SOcietate”, editia a XII-a, care va avea loc în luna iulie 2013 la Nisa, Franta. Proiectul câstigator va fi prezentat în cadrul conferintei si va fi publicat în volumul de lucrari UNISO.

 Ce trebuie sa faceti?

 Participarea la concurs presupune înscrierea prin completarea formularului de înregistrare disponibil pe site-urile www.anc.gov.ro si www.anosr.ro si trimiterea lui pe email decis@anc.gov.ro, alaturi de un document care sa ateste calitatea de student (imaginea scanata a carnetului de student / a adeverintei de student) si declaratia grupului tinta.

 Echipele înscrise în concurs trebuie sa realizeze un scurt film, cu durata de maxim 10 minute, pe tema „Interviul viitorului”, care trebuie urcat pe platforma de facebook, destinata acestui concurs:

http://www.facebook.com/InterviulViitorului în conformitate cu calendarul concursului, pana pe 22 noiembrie.

 

CALENDARUL CONCURSULUI:

Regulament oficial

Formular de inregistrare studenti

Declaratie grup tinta DECIS